En hemsida är ditt företags enklaste säljverktyg. Om du förstår hur dina kunder tänker och agerar blir det lätt att kommunicera på deras villkor. Vi kan webbutveckling och vi vet vad som krävs för att lyckas.

 

Mobilanpassad hemsida
Mobilanpassad hemsida

Att ha en hemsida som är mobilanpassad är lika viktigt som att ha en hemsida överhuvudtaget. Med tiden har dina kunder börjat söka mer och mer efter information på nätet via mobilen. Därför är det väldigt viktigt att ditt företags hemsida anpassar sig efter mobilernas storlek. På Simplify Solutions AB erbjuder vi fullständiga webbsajter som anpassar sig både för dator och mobil.

Sökoptimerad hemsida
Sökoptimerad

Som ovanstående söker kunderna efter information på nätet. Att din hemsida är mobilanpassad är självklart bra, men de måste ju hitta ditt företag också. Där kommer sökoptimeringen in. Genom att sökoptimera din hemsida resulterar det i högre sökresultat på sökmotorerna. Efter en analysering av ditt företag kan vi ta fram de viktigaste nyckelorden för din verksamhet och använder dem till att öka era träffar.

Sociala medier

Sociala medier

De flesta företag använder sig av sociala medier såsom Facebook och Instagram för nå ut till sina kunder med erbjudanden eller viktig information. Vi har verktyg för att integrera dina nyhetsflöden från både Facebook och Instagram. Dessa verktyg ser till att automatiskt uppdatera nyhetsflödena på din webbplats så du slipper dubbelarbeten. Du spar tid samtidigt som du skapar händelser på hemsidan.

Gör-det-själv-verktyg

Gör-det-själv-verktyg

Alla våra hemsidor byggs via ett gör-det-själv-verktyg vilket innebär att när vi levererar en hemsida till er så kan ni göra enkla saker som att ändra innehåll, lägga till sidor och ladda upp bilder till ett bildgalleri. Vi erbjuder självklart support om ni skulle stöta på patrull.

Låter detta intressant och ni skulle vilja träffa oss för att diskutera vidare? Tveka inte att kontakta oss.

Några referenser

Degerfors IF
AS Motorteknik
TK Mätservice AB
BIK Karlskoga